BioFOK és una sinergia, una reacció química, un experiment portat a terme per components d'altres grups musicals que és fusionen en aquest projecte. Ingovernables és la carta de presentació, 11 temes al pur estil "Fok'n'roll". Ingovernables és el disc debut d'un projecte creat per components d'Avalots i Redbanner .

Desprès d'uns mesos de preparació al local d'assaig la nova banda del Baix Llobregat ha enregistrat un 
àlbum fresc, ràpid i contundent on escupen dosis d'actualitat des d'una perspectiva de l'individu davant els conflictes de la vida , amb un rock desenfrenat, elèctric i dinàmic.

El disc està dividit en dos parts de sis i cinc cançons respectivament, on 
repassen episodis quotidians com la societat de la competitivitat i la supervivència a 'Battle Royale : programa de supervivència, una reflexió inspirada en el film  i novel·la japonesa de Koushun Takami.

També destaca 
'Paranoia Attack : la transformació, una estressant creuada d'una persona farta de rebre cops i més cops fins que rebenta i inverteix la situació, 'La granja : ovelles i llops reflexa els límits de la domesticació humana basada en la llei animal, en la llei del més fort entre les ovelles i els llops, una història real de democràcia irreal.
FOK crema el rock amb bateries accelerades, baixos distorsionats, guitarres afilades brutalment i jocs de veus greus i agudes amb un resultat final perillós i explosiu.Components,
Jesus T.: Bateria
Pau X.: Baix
R.Barrachina.: Guitarra
Josep B.:Guitarra i Veus
Raül P.: Veus